Online start verkoop fase 3 gestart!

Stralend wonen Bij de Watertoren

De verkoop van woonproject Bij de Watertoren 3 gaat beginnen. De allerlaatste kans op heerlijk wonen in het aimabele
‘s-Gravendeel. We bieden u aan: 8 prachtige twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrije kavels. Zij vormen het sluitstuk van een bijzonder bouwproject gekenmerkt door het ruime wonen, het landelijke groen, het gevoel van vrijheid; echt een plek waar je kinderen alles meegeeft.

In september zijn de eerste woningen van fase I opgeleverd. Hiernaast is de bouw van fase II al in een vergevorderd stadium, waardoor de contouren van de wijk al goed zichtbaar zijn. Mocht u dus nog in project Bij de Watertoren willen wonen, dan is dit uw laatste kans!

Inschrijven kan tot en met donderdag 22 april, selecteer hiervoor de betreffende bouwnummers en vul het inschrijfformulier in. Zo zorgt u ervoor dat uw profiel op 100% komt te staan en uw inschrijving voltooid is.

Naast de twee-onder-een-kapwoningen en de kavels van fase 3, bestaat project Bij de Watertoren vanuit de eerdere fases al uit een gevarieerde selectie van nieuwbouwwoningen: twee-onder-een-kapwoningen, herenwoningen, beneden- en bovenwoningen, rijwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en appartementen. Dus voor iedereen wat wils: van starters, alleenstaanden, stellen en gezinnen tot en met gevorderden. Het wordt er wonen om van te watertanden.

Bekijk hier het actuele woningaanbod

Woningtypes