Online start verkoop fase 3 gestart! Meld u nu aan als reservekandidaat!.

Stralend wonen Bij de Watertoren

De verkoop van woonproject Bij de Watertoren 3 gaat beginnen. De allerlaatste kans op heerlijk wonen in het aimabele
‘s-Gravendeel. We bieden u aan: 8 prachtige twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrije kavels. Zij vormen het sluitstuk van een bijzonder bouwproject gekenmerkt door het ruime wonen, het landelijke groen, het gevoel van vrijheid; echt een plek waar je kinderen alles meegeeft.

In september zijn de eerste woningen van fase I opgeleverd. Hiernaast is de bouw van fase II al in een vergevorderd stadium, waardoor de contouren van de wijk al goed zichtbaar zijn. Mocht u dus nog in project Bij de Watertoren willen wonen, dan is dit uw laatste kans!

De inschrijftermijn voor fase 3 is donderdag 22 april gesloten, wilt u zich als reservekandidaat aanmelden? Dat kan! Selecteer hiervoor de betreffende bouwnummers en vul het inschrijfformulier in. Zo zorgt u ervoor dat uw profiel op 100% komt te staan en uw inschrijving voltooid is.

Naast de twee-onder-een-kapwoningen en de kavels van fase 3, bestaat project Bij de Watertoren vanuit de eerdere fases al uit een gevarieerde selectie van nieuwbouwwoningen: twee-onder-een-kapwoningen, herenwoningen, beneden- en bovenwoningen, rijwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en appartementen. Dus voor iedereen wat wils: van starters, alleenstaanden, stellen en gezinnen tot en met gevorderden. Het wordt er wonen om van te watertanden.

Bekijk hier het actuele woningaanbod

Woningtypes