Binnenkort start verkoop fase 3!

Stralend wonen Bij de Watertoren

In ’s-Gravendeel is een heel mooi woonplan boven water gekomen. Aan de rand van het rustieke dorp, naast de rivier de Dordtsche Kil, en inderdaad bij de beroemde watertoren, komt een prachtige nieuwe woonwijk: Bij de Watertoren.

In september zijn de eerste woningen van fase I opgeleverd. Hiernaast zijn we momenteel druk bezig met de bouw van fase 2. Binnenkort starten we met de verkoop van de derde en laatste fase, bestaande uit 8 twee-onder-een-kapwoningen en 3 kavels. Hierover zal binnenkort meer informatie beschikbaar zijn. Mocht u dus nog in project Bij de Watertoren willen wonen, dan is dit uw laatste kans!

Naast de twee-onder-een-kapwoningen en de kavels uit fase 3, biedt Bij de Watertoren vanuit de uitverkochte eerdere fases een prachtig woningaanbod: twee-onder-een-kapwoningen, herenwoningen, beneden- en bovenwoningen, rijwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en appartementen. Dus voor iedereen wat wils: van starters, alleenstaanden, stellen en gezinnen tot en met gevorderden. Het wordt er wonen om van te watertanden.

Bekijk hier het actuele woningaanbod