's-Gravendeel wordt helemaal compleet

‘s-Gravendeel werd gesticht in 1593 en is in al die jaren een authentieke plek gebleven. Daarom is het plaatsje altijd populair geweest bij mensen die houden van rust en ruimte, met de gemakken van een grote stad dichtbij. Echter: al lig je in de luwte, de behoefte aan meer (modern) wonen neemt natuurlijk wel toe. Met de komst van project Bij de Watertoren komt er een passend antwoord op de vraag om uitbreiding en vernieuwing.

Vanuit de Dordtse Kil kijkend richting het dorp zie je de gemeentelijke sportvelden. Tot die grens loopt de locatie van dit bijzondere project. Een flink gebied omgeven door water, veel groen, sportvelden en de tuinen van de buurtbewoners. De nabijgelegen uitvalswegen bieden een snelle toegang tot Rotterdam, Breda, Dordrecht, Hellegatsplein en Zeeland. Ook het openbaar vervoer in ’s-Gravendeel en omgeving zijn uitstekend geregeld.

U kunt genieten van de mooie natuur, de verschillende waterpartijen, de fraaie horizon, het vele groen, de enorme ruimte en natuurlijk het pittoreske centrum en alle belangrijke voorzieningen op fietsafstand. Ook in de woningen zelf wordt de woonervaring zo bijzonder. Zoveel ruimte, comfort en vele extra’s. En natuurlijk volledig gasloos. Bovendien wordt elke woning voorzien van één of meerdere zonnepanelen.