Wij dagen u uit: maak van uw huis uw thuis!

Je Eigen Huis Bouw Je Zelf

Het is een hele bijzondere kans: zelf je eigen huis ontwerpen. In Bij de Watertoren II kan dat! Hier komen verschillende type eengezinswoningen die u door de ruime keuze aan opties zelf kunt samenstellen en kunt afstemmen op uw wensen. Wij noemen het: “Je-Eigen-Huis-Bouw-Je-Zelf”. Een concept waar zoveel mogelijk is! Met als resultaat: een droomhuis in een, door alle verschillende woningen, hele diverse buurt.

Met het ontwerpboek (zie downloads bij het aanbod) kunt u uw woning gemakkelijk samenstellen tot uw droomhuis. Kiest u voor een extra grote woon- of badkamer, een ruime woonkeuken, een erker en/of een Frans balkon? Of droomt u van een kopje koffie op uw loggia met uitzicht op de Kil? Er is zoveel mogelijk! Wat het project ook zo uniek maakt, is dat bij een aantal woningen u kunt wonen op de eerste verdieping.

Aan de slag!

Allereerst is het van groot belang om de situatietekening goed te bestuderen. Wilt u in een van de hoekwoningen in de wijk wonen of is juist een drie-onder-een-kapwoning gelegen richting de Kil waarbij je op de eerste verdieping kunt wonen uw ultieme droom? Er komen in totaal 19 eengezinswoningen, 1 tweekapper en 1 driekapper aan de zijde van de Kil, 2 driekappers in het verlengde van de huidige Kilweg en met daartegenover 8 herenwoningen.

Nu is het zaak om goed na te denken over uw wensen en ideeën. In het ontwerpboek staan per bouwnummer/woningtype alle gevel- en indelingsopties vermeld zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Bovendien is dit ontwerpboek er voor gemaakt om uw droomwoning samen te stellen en uit te tekenen. Knip, plak, teken gerust op de verschillende pagina’s.

De aankoop van uw droomhuis.

Nadat u zich digitaal heeft ingeschreven krijgt u van een van onze makelaars bericht of er een woning aan u is toegewezen. Indien dit het geval is ontvangt u een inlogcode van ons digitale kopersportaal Volgjewoning.nl om uw woning samen te stellen. Heeft u enigszins een beeld hoe uw woning eruit moet gaan zien, dan maken wij graag met u een afspraak. Wij helpen u verder met het samenstellen van uw woning op basis van uw eerste ideeën. We gaan luisteren en kijken gezamenlijk naar uw wensen, mogelijkheden èn natuurlijk het budget. Op basis van uw definitieve keuzes wordt een bouwtekening gemaakt van uw woning en ontvangt u een financieel overzicht van de gekozen opties.

Is dit uw droomhuis? Dan maken wij de officiële koop- en aannemingsovereenkomst ter ondertekening voor u op en mogen wij u feliciteren met de aankoop van uw (t)huis! Nu kunt u heerlijk gaan nadenken over de inrichting en de kleuren van het interieur. Hiernaast kunt u via het kopersportaal de afwerking van uw woning (sanitair, tegelwerk, binnendeuren en elektra) verder personaliseren en heeft u via dit portaal contact met ons. Want heeft u tussendoor nog vragen, dan kunt natuurlijk altijd bij ons terecht.

Bouwen

Als alle ontwerpen van de woningen zijn gemaakt en zijn goedgekeurd, dan is het wachten op de officiële start bouw. Natuurlijk houden we u van alle ontwikkelingen en belangrijke informatie op de hoogte via ons kopersportaal Volgjewoning.nl. Van de start bouw maken we altijd iets feestelijks en ook met Bij de Watertoren II gaan we dat zeker doen. Maar nu eerst aan de slag met “Je-Eigen-Huis-Bouw-Je-Zelf”. Om uw wensen en voorkeuren eens op een rijtje te zetten. We wensen u heel veel plezier!